Hansi er klar!

Hansi fikk seg en støkk da han knakk nesa i bortekampen mot Strømsgodset. Selve bruddet tok ikke lang tid å lege, men frykten for å gå inn i dueller satt lenge i midtbanespilleren. Mot Kvik startet han imidlertid kampen og spilte 70 minutter.

– Det går bra med meg nå. Jeg har blitt kvitt den psykologiske barriera jeg måtte gjennom med nesa. Det gikk bra på onsdag i kamp og jeg regner med at det går bra fremover også, forteller Hansi.
Men dagens trening sto han likevel over. Denne gang var det en tånegl som skapte problemer.
– Jeg har fått en betennelse i en inngrodd negl i storetåa. Det gjør det faktisk umulig for meg å løpe akkurat nå. Jeg skal til spesialist i dag for kanskje å få klipt det opp og fått ut litt betennelse. Jeg håper og tror at det skal bra.
Gått å være tilbake igjen?
– Ja, det må jeg si. Det er ingen fotballspiller som liker å gå skada, det kan jeg bare skrive under på. For da er det mye frustrasjon som brer seg. Det er gått å være tilbake igjen, smiler han fornøyd.
Nesebruddet var første gang Hansi har opplevd.
– Det var det. Første og siste gang, håper jeg. Jeg har ikke så liten nese fra før av og den flytta seg en god bit mot venstre. Det var ekkelt.
Sist gang var cupkampen mot Flint med på å snu trenden. Var onsdagens kamp det samme?
– Ja, vi får håpe det. Nå har banen vår blitt litt bedre, tror jeg. Vi har en del å bevise for hjemmepublikummet vårt. Vi har ikke vært helt fornøyd med spillet vårt der, så jeg håper vi kan levere en bedre forestilling enn på lenge nå på søndag.
Hva vet du om Lyn?
– Jeg kjenner jo et par av spillerne og etter hvert nå så er det laga kjenner til hverandre, så det blir et tøft oppgjør. Vi vet de har en god midtbane, blant annet. Så får vi utfordre de i forsvaret, hvor de sliter litt mer, mener han.
Hvordan ser du for deg kampen?
– Det er jo to, i utgangspunktet, spillende lag. Jeg håper på en underholdende kamp, jevn og tett. Forhåpentligvis noe fine scoringer, hvorav de fleste til oss, tipper Hansi, klar for eliteseriespill igjen. Og vi husker vel alle hvordan det gikk sist Hansi møtte Lyn? 3-0 på Ullevaal i NM, alle målene signert den blonde midtbanespilleren.