– Ham-Kam blir tøffere

I morgen møter Moss Ham-Kam i Østfoldhallen klokken 12.15. Etter to seire mot henholdsvis Fredrikstad og Skeid, er det ikke fritt for at optimismen råder i MFK-leiren. Trener Erik Brakstad venter seg tøffere motstand enn mot Fredrikstad og Skeid.

– Det blir atskillig tøffere mot Ham-Kam enn mot de to andre motstanderne vi har spilt mot i år, men vi går for seier, sier Brakstad til mossfk.no

– Vi vektlegger treningskampene våre, men for meg er det vel så viktig å se på prestasjonene bak resultat. Det er greit å tilvenne seg en vinnervane. Det er noe som skal læres det også, forteller Brakstad videre.

– Med spillere ute av forskjellige årsaker er det ikke tatt ut noe lag enda. Clas Andrè Guttulsrød gjør comeback, bortsett fra det er det vel rom for noen unggutter i løpet av kampen også. Vi har tatt ut en 17-manns stor tropp, men laget får spillerne først i morgen, avslutter Brakstad intervjuet.

Troppen mot Ham-Kam er:
Clas Andrè Guttulsrød, Anders Juliussen, Rune Tangen, Jan Tore Ophaug, Jon Eirik Ødegaard, Kasey Wehrman, Hans Erik Ramberg, Gard Kristiansen, Kjell Olofsson, Morten Moldskred, Christian Petersen, Anders Askheim, Øyvind Storflor, Robert Evensen, Magnus Riis, Lasse Nilsen og Lars Erik Arnesen