Gutter 1 – Referat fra Sprint-cup

Av Shahrukh Khan (mossfk.no yngres)

Sluttspillet startet med en kamp mot et annet interkretslag, nemlig Kolbotn. Moss 1 startet bra, og ledet 2-0 ganske tidlig i kampen. Kolbotn var flinke til å gå i angrep, men Moss forsvarte seg godt gjennom hele kampen. Det var også litt knuffing mellom spillerne, noe som førte til to utvisninger hos Kolbotn, og en hos Moss. På tross av tidvis grisete spill fra motstanderne vant Moss hele 7-2 i Moss sin favør. Det ble også litt krangling mellom lagene etter kampslutt, men foreldre og lagledere fikk til slutt ordnet opp i dette. Moss 2 slo i tillegg Kolbotn 2 med 3-2, og da ble det et lokaloppgjør mellom Moss 1 og Moss 2 i kvartfinalen.

Semifinalen startet med et felles heiarop for lagene, noe som viser at det er samhold i klubben.

Kampen startet forferdelig for Moss 1. Annetlaget tok ledelsen tidlig i kampen. Gang på gang angrep Moss 1 men keeperen til Moss 2 var utrolig god. Moss 1 utlignet etter hvert til 1-1 men Moss 2 scorte direkte fra avspark etter litt dårlig spill bakover i førstelaget. Moss 1 angriper og angriper, men ballen nekter å gå i mål. I det alle forventer at Moss 2 skal slå førstelaget, utligner Moss 1 og det står 2-2. Dermed ble det sudden death.

En spiller ble tatt av banen hvert annet minutt til det til slutt var 2 mot 2 på banen. Moss 1 gikk rett i angrep, men keeperen til Moss 2 stod nok en gang som en vegg. Så skjedde det utrolige. Moss 2 angrep og gikk forbi en spiller og skjøt den i nærmeste hjørne og vips, så var Moss 1 ute av Sprint-Cupen for denne gang. Slått ut av vårt eget 2 lag!

Både spillere og trener var selvfølgelig veldig skuffet etter kampen, men Moss 2 skal ha æren for at de kjempet tappert gjennom hele turneringen. Selv om det var veldig ufortjent så var det sånn skjebnen ble for denne cupen.

Sett under ett så gjorde gutta en kjempeinnsats gjennom turneringen og burde hadde absolutt fortjent en plass i finalen.