Gutt 13 i ny bekledning

Moss FK`s G-13 år i nytt treningstøy fra Umbro.

Det nye treningstøyet fra Umbro er nå tatt i bruk på G-13 laget til Moss FK. Alle er nå likt kledd på trening, og misunnelsen er stor hos noen av de eldre lagene i klubben som ennå ikke har utstyret i orden.

I og med at klubben har byttet til Umbro som utstyrsleverandør har spillerne i klubben fått tilbud om nytt treningstøy til gode priser. Samtlige av G-13 spillerne benyttet seg av dette tilbudet. Klærne er merket med initialer slik at man ikke skal forveksle tøyet i garderoben.

G-13 troppen til Moss Fk er for øvrig nykomponert av året. Spillere fra flere andre klubber har kommet til og laget teller nå 24 spillere totalt. Det er et meget spennende lag med mange bra gutter og en jente. Stor spillerglede og gode holdninger går igjen hos alle sammen, så rammene for å utvikle seg som fotballspiller er så absolutt tilstede. Laget skal gjennom en tøff sesongoppkjøring med 4 ukentlige treninger og med flere spennende treningskamper. Den første for året går allerede førstkommende søndag mot Sprint Jeløy kl. 11.00 på Melløs kunstgress. Sprint Jeløy har et godt lag i denne årsklassen, så laget får en skikkelig test på hvor de står.


                                         Moss FK – Gutt 13

Rad 1 fra venstre (foran): Anders Pettersen, Victor Baugh Olsen, Arlind Rexha, Åsmund Martinsen, Christopher Dypsund Thorvaldsen, Theodor Kildahl, Remi Grini og Kristian Lillevik.

Rad 2 fra venstre (midten): Henrik Wensell, Kristian Ellingsen, Natchapon Thawee, Gudjon Sveinbjørnsson, Trygve Markussen, Julie Ertnes, Christopher Bredal og Kevin Havig.

Rad 3 fra venstre (bakerst): Andre Waglen, Sivert Kristiansen, Emil Ringdal Håland, Emil Telstad, Henrik W. Dahl, Christoffer Szwarc, Jan Christian Blystad og Ole Martin Lofstad Hansen.

                                           (Foto: Alvin Holm)