Godt lagarbeid førte til seier

REFERAT

Junior Elite møtte i går kveld Kvik Halden til dyst på Løkenfeltet i øsende regnvær. Akkurat i det dommeren blåser i gang kampen åpner himmelen seg. Men tross dette kommer Moss best i gang i de første minuttene og har flere gode sjanser fremover. Men det er vanskelig å beregne hvordan ballen oppfører seg i det våte gresset. Dette førte også til at forsvaret fikk noe vansker med å klarere i starten og Kvik Halden får dyttet inn 2 mål på kort tid. Men guttene kommer sterkt tilbake og tar etter hvert over kampen. Etter 32 minutter ordner Andreas Nygaard straffe som Fabian Ness setter sikkert bak keeper. Omgangen ebber ut med en 2–1 ledelse til guttene fra Halden.


Andre omgangen begynner bra og det er mye god jobbing av alle mossingene. Etter 51 minutter får Moss frispark fra ca 17 meter. Frisparket utføres på en utmerket måte av Tobias Hattevig, som dundrer ballen opp i krysset og dermed uttagbart for keeperen. Etter 65 minutter setter Ole Martin Skagevang inn det tredje målet for dagen etter flott spill på høyre kant. Tim Reinback kom inn for Håkon Evensen og takket for tilliten ved å sette inn de to siste scoringene. Men alt i alt så var dette en kamp som stod i lagarbeidets ånd. Og alle på laget får mer en godkjent.


 


KAMPFAKTA:


Junior elite: Moss – Kvik Halden 5 – 3  (1–2)


Sted: Løkenfeltet (Melløs)
Dato: 19.08.2010


KL: 18:30


Gule kort:
Håkon Evensen
Joar Karlsen


Målscorere for Moss:
Fabian Ness (32’ Straffe)
Tobias Hattevig (51’)
Ole Martin Skagevang (65’)
Tim Reinback (79’, 85’)


Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Tobias Hattevig, Sebastian Jessen, Joar Karlsen, Tuncay Øcalan, Markus Grønstad (Anders Bjørkmann), Mats Stølen (Andreas Nygaard), Mads Dyrseth (Jonas Bergersen), Fabian Ness, Ole Martin Skagevang, Håkon Evensen (Tim Reinback)