– Godkjent mot FFK

Hovedtrener Per Morten Haugen var godt fornøyd med Klaussen-brødrene sin innsats i derbyet mot FFK. Han er samtidig veldig glad for at samtlige elleve spillere sto opp og fullførte en hel kamp i nitti minutter på en ordentlig måte og med høy moral. Selv om Haugen var litt skuffet over å miste to poeng på tampen av kampen syntes han at samtidig at ett poeng var en sterk prestasjon.

Roser brødrene

– Thomas gjør som vanlig en flott innsats, og  han scorer et fantastisk flott mål. Han er veldig viktig for oss, og det er jeg sikker på at han blir utover høsten også.

– Jan Are fikk jo en tøff debut etter kun to treningsøkter med sine nye lagkamerater før vi møter FFK borte på Fredrikstad stadion med nesten 8000 tilskuere. Men jeg synes at han gjorde en absolutt godkjent debut og en god jobb for laget. Jeg tror også at han kommer til å vise seg å bli en spiller som vi vil få god bruk for fremover.

Fornøyd med debuten

Det ble uavgjort mot FFK i debuten. Hvor godt fornøyd er du med din egen innsats, Jan Are?

– Joda, det gikk greit det. Det var tungt må jeg innrømme, spesiellt i 2. omgang hvor vi fikk kjørt oss litt ekstra. Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk med oss det ene poenget. For min egen del  synes jeg at det gikk bra, selv om jeg føler at jeg har en del å gå på. Når pusten kommer helt opp til maksnivå så skal jeg nok bidra enda mere.

Du får jo din Melløs-debut allerede til torsdag når vi møter Ranheim. Hva tenker du om det?

– Det blir sikkert moro det. Ranheim er et godt lag, selv om FFK nok er et sterkere lag.  Hvis vi fortsetter med samme innsatsen hjemme på torsdag så skal det bli tre poeng til oss, runder Jan Are av.


Jan Are Klaussen i hodeduell med FFKs Vidar Martinsen


Alle gode ting er tre

Toppscorer i MFK, Thomas Klaussen, scorte nok engang et flott mål. Dette sier han selv om skuddet:

– Målet kom etter at Markus flikket ballen til Marius Henriksen som var på løp innover. Han flikket ballen videre til meg siden jeg sto inne i farlig område. Jeg så at jeg hadde Piroja i ryggen, og jeg hadde kort tid på meg for å avslutte. Da tok jeg den på halvspretten med venstrefoten og klarte heldigvis å få en god teknikk på skuddet. Og det var jo ekstra deilig å score mot FFK !


Thomas Klaussen i duell med FFKs Raio Piiroja


Hvordan var det å endelig kunne spille med storebror igjen, Thomas?

– Det var artig, og det er jo over ett år siden sist. Han har garantert mer å vise MFK-publikumet, og det kommer helt sikkert etter hvert. Jeg synes han klarte seg bra i sin første kamp på dette nivået, skryter Thomas.