Gode prestasjoner i Rakkestad

Så på lørdagen dro elleve spente fotballspillere tidlig av gårde mot Rakkestad. Første kamp gikk mot Rakkestad IF 2001.


– Vi spilte en utrolig bra kamp mot RIF, MFK gikk på banen uten respekt for sine ett år eldre motstandere. Vi spilte en kjempeomgang og ledet 2-0 til pause etter fine mål av Simen og Oliver, og en god Aron i mål gjorde så vi ikke slapp inn mål, skriver trener Rino Hjelkrem i en epost.


 


I løpet av andre omgangen hadde RIF fått summet seg og scoret tre ganger. Moss fortsatte å jobbe hardt og hang ikke med hodene selv om baklengsmålene kom. Når det gjensto et halvt min gikk Oliver på et raid nedover venstre siden helt ned til dødlinja, derfra la han inn til en umarkert Paul Edwin som satte ballen sikkert i mål.  


 


– Kampen endte 3-3 og vi og spillerne var kjempe bra fornøyd med kampen. Årets beste kamp.


 


Nervøse foran kampen


 


Andre kamp gikk mot Tune 2002. Tune vant sin første kamp 18-0, så spillerne var nok litt nervøse før kampen.


 


– Dette var en jevn kamp, men tune scoret på sine sjanser og til pause ledet de 3-1, vårt mål ble scoret av Oliver. Etter et fint raid. I andre omg scoret vi to nye mål av Oliver, mens Tune scoret 3, så kampen endte 6-3. Fine mål av Oliver, hvor det ene var på et frispark. Vi var ikke like gode og hissige på ballen i denne kampen. Men alt i alt en grei kamp hvor tune var flinkere foran målet.


 


I tredje og siste kamp møtte MFK-gutta Oshaug 2002. Dette ble en jevn kamp som svingte frem og tilbake. Moss startet med å score ved Oliver før Hassan scoret to stk, deretter scoret Oshaug to før Hassan puttet et til. Og før det ble pause scoret de ett til men Aron scoret for Moss, etter en krempasning fra Andreas. Så til pause ledet Moss 5-3. Andre omgang fortsatte som den første og det ble ett mål til hvert av lagene, MFKs mål ble scoret av Simen.


 


– Vi spilte tre gode kamper denne lørdagen, men ekstra fornøyd med den første kampen.


Innsatsen har vært stor og alle har bidratt og vært gode. Vi spilte med seks forskjellige keepere som gjorde en god innsats og reddet oss fra flere baklengs. Skryt til de to minste på laget, Didrik og Jørgen som sto i mål i den siste kampen.


 


– Alt i alt en kjempe lørdag, med god fotball. Glade spillere og en ny pokal til skapet.


 


De som spilte Oshaug cup var


1.       Tobias Andersen Tangen


2.       Andreas Sørlie Olsen


3.       Oliver Berg Askeland


4.       Thomas Johannessen


5.       Didrik Agnalt Nilsen


6.       Jørgen Aarnes Halvorsen


7.       Gabrielle Berg- Martens


8.       Paul Edwin Stærk


9.       Hassan Qadeer


10.   Simen Ek Brombach


11.   Aron W. Hjelkrem