Gleder seg til å få tidligere Premier League-dommer på besøk

Gleder seg til å få tidligere Premier League-dommer på besøk

Det er ikke hvem som helst som skal lede søndagens match mellom Moss Fotballklubb og Vidar. Bobby Madley dømte storkamper i engelske Premier League i fjor og søndag skal han altså til Melløs.

Ifølge NTB fikk Madleys dommerkarriere i Premier League en brå slutt før inneværende sesong etter at engelsk presse skrev at han hadde oppført seg ufint i sosiale medier. At han skal ha gjort noe slikt benekter Madley.

Dette har derfor ført til at den profilerte dommeren nå har en litt annen hverdag, selv om det ikke er helt tilfeldig at han er i Norge. Han har flyttet til Oslo sammen med sin norske kjæreste og dømmer av den grunn i norsk fotball.

Se videointervju med dommeren fra tidligere i år. (Eurosport)

Store forventninger 

Søndag får han jobben med å lede kampen mellom Moss FK og Vidar, noe mossespiller Mikkel Aarstrand synes er helt supert.

– Det blir veldig morsomt, sier Aarstrand med et stort smil.

Den hardtarbeidende MFK-spilleren tror dette kan føre til en «ryddig» fotballkamp.

– Jeg skal ikke si noe vondt om dommerne vi har hatt tidligere i år, men tror det kan bli veldig spennende med Bobby Madley. Jeg vil tro at en så rutinert dommer har en mye klarere linje, og at det ikke er så stor variasjon i avgjørelsene. Samtidig blir det spennende å se hva slags linje han legger seg på med tanke på hvor mye han tillater, eller hvor streng han er. Om han legger en lav eller høy list når det kommer til kort for eksempel, fortsetter Mikkel Aarstrand.

Bobby Madley dømte faktisk storlag som Manchester United på Old Trafford og Liverpool på Anfield i fjor.

– Det blir spennende med en dommer med erfaring fra et så høyt nivå som Premier League, avrunder Aarstrand.

Kampen mellom Moss FK og Vidar starter klokken 17:00 søndag og vi håper så mange som mulig tar turen til Melløs for å se Madley og ikke minst mossegutta i aksjon.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design