Glapp tre poeng på overtid!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Junior interkretsserien

Lillehammer jr – Moss jr 3-3 (1-3)

Sted: Lillehammer
Dato: 13.09.2007

Målscorere:
1-0, ukjent
1-1, Henrik Bakkerud
1-2, Mats Stolinski
1-3, Anders Hegglund
2-3, ukjent
3-3, ukjent

Vi gikk ut i et meget høyt tempo i denne kampen, og vi presset Lillehammer tilbake på banen. Spillet bølget noe frem og tilbake, og det ble skapt sjanser begge veier.
Allerede etter 5 minutter fikk Lillehammer et frispark fra rundt 20 meter. Skuddet fikk en lei stuss, og desverre klarte ikke vår keeper Hadji å redde skuddet.
Etter dette holdt vi fortsatt tempoet oppe, og ikke mer enn 3 minutter etter Lillehammers scoring klarte vi å utligne. Henrik Bakkerud kom fint inn i boksen fra sin venstre kantposisjon og headet ballen utagbart i nettet bak Lillehammer-keeperen.
Vi fortsatte spillet vårt og ikke lenge etter var det Mats Stolinski sin tur til å score. Gode kombinasjoner og fint spill fører til at Mats for ballen på rundt 20 meter. Han klinker til, og ballen fyker rett opp i vinkelen. Et fantastisk mål, som vi ikke er bortsjemte med å se. Vi stoppet ikke der; Martin Holmen vant en ball midt på vår banehalvdel, dro av et par Lillehammerspillere, og sendte ballen videre til Alexander Backhe. Alex slår så et perfekt innlegg til Anders Hegglund som gjør akkurat som Henrik Bakkerud, header ballen i nettet bak Lillehammerkeeperen . Vi må si oss fornøyd med førsteomgangen hvor vi klarer å snu kampen til vår fordel. Alle spillerne skal a ha stor ros for måten omgangen ble gjennomført på.

Ut i andre omgang blir vi presset noe tilbake på banen, men vi på sidelinjen føler at vi likevel har god kontroll på kampen. Vi skaper sjanser og Lillehammer skaper sjanser. Det er de ti siste minuttene av kampen som gjør at vi ikke klarer å få med tre poeng hjem. Lillehammer får en corner, og scorer på den. Vi mener at Hadji skulle fått et frispark, da han blir dyttet med to strake armer da han går opp for å hente ballen. Bittert. 4(!) minutter på overtid får også Lillehammer en tvilsom straffe. De har ballen på høyresiden og slår inn. Her står vår høyreback, Jacob Mjelde, og blokkerer. Om den er borti hånden i det hele tatt er vanskelig å se fra vår posisjon, men linjedommer vinker som aldri før. Dommer blåser da straffe, og det oppstår en kaotisk situasjon. Naturlig nok føler Mjelde seg ufortjent behandlet og sier i fra til dommeren. Mjelde får da direkte rødt kort. I samme situasjon får også to andre av våre spillere gult kort. Unødvendig av våre å prate på seg kort, men det må være rom for reaksjoner da en dommer blåser en meget tvilsom straffe fire minutter på overtid i en så viktig kamp.

Like etter straffen blåser dommeren av kampen, og vi har mistet to poeng noe unødvendig. Det føles som et ran at vi ikke får med oss fler enn et poeng i denne kampen. Men slik er det for et lag som ikke er i flytsonen om dagen. Guttene spiller en kjempekamp, og legger ned en enorm arbeidsinnsats med gode kombinasjoner og godt spill. Men dessverre holdt det ikke inn denne gangen.

«Never say die!»

Mvh
«Jonne» og Lars