Geir Bakke: – Vi valset over dem i første

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Fem på rad, hvordan føles det?
Ja, fem på rad er jo veldig bra. Før sidebytte er vi veldig gode, men vi har jo spilt ganske mange gode første omganger tidligere, også. Målet må være å opprettholde det gode spillet også i andreomgangene våre.

Bakke forklarer at det brennes veldig mye krefter når laget spiller på den måten som det gjør, med et veldig høyt press.

Stillingen var 2-0 etter kun 8 minutter, noe som er sjelden for vår del?
Det er jo veldig fortjent også det da. Vii valset jo over dem de første 45 minuttene. Den første halvtimen så var vi jo eksepsjonelt gode, synes jeg. Vi får ta med oss det og samtidig glemme andreomgangen. Så får vi heller gå oss selv litt etter i sømmene for å se hvorfor det ble sånn..

Hvordan vil du som trener beskrive vår danske dreng etter hans to scoringer for klubben i dag?
Jeg synes at han gjør en god kamp, er meget bra feilvendt og flink som oppskytspunkt, samt flink med kombinasjoner med kort veggspill. Han forstår generelt mye fotball. Det ble jo også to mål på han i dag, noe som må være veldig moro for han selv også.

Har Moss Fotballklubb endelig funnet sin goalgetter, tror du?
Vi er jo veldig fornøyd med det som han har vist frem til nå, men det hjelper ikke å være god i en eller to kamper. Han bør være stabilt god lenger enn det, men fortsetter han like bra i de resterende åtte kampene, så kan dette bli en artig og spennende høstsesong for alle som er glad i denne klubben, avslutter Bakke.