Geir Bakke: – Vi skapte mest og var best

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Hvordan vil du beskrive første omgang her i dag?
Jeg synes at vi er gode i hele kampen her i dag faktisk. Vi slipper dem til tre-fire ganger i løpet av kampen. Vi vet også at HamKam er tunge på dødballer, men vi rydder stort sett godt unna, men de kommer seg til en del halvsjanser. Det har vi også mange av. Vi har større sjanser og skaper mer enn dem i dag, og det skal vi være fornøyd med mot HamKam på bortebane.

Moss styrte jo det meste av spillet og det som var i andre omgang, kommentar til det?

Her var det 100 prosent innsats tvers igjennom fra våre side. De har sine farligheter men allikevel så styrer vi banespillet der vi driver kampen i hele andre omgangen. HamKam henger ikke med i svingene, så dette var utrolig gøy, forteller Bakke videre.

Er det noen enkeltspillere som du vil trekke frem?
Nei i dag står vi frem med hele laget samlet, hvor alle er medvirkende på en eller annen måte i forhold til at vi presterer bra. Ellers så er det gøy å se at midtbane-trioen legger ned så mange meter i denne kampen. Vi klarer jo å være i overtall nesten hele tiden, gode i duellspillet defensivt og veldig gode med ballen offensivt. Begge indreløperne våre imponerer i dag, der den ene scorer mål mens den andre er på store målsjanser mange ganger og fyller opp foran mål, krummer ryggen og løper hjem igjen. Dette er hardtarbeidende spillere som står på og som ofrer seg for laget sitt spesielt på midtbanen, og de øvrige også for den saks skyld.

Seks treningskamper er unnagjort og kun et tap, hva vil det si?
Det må vi jo si oss fornøyd med. Skulle gjerne hatt scoret litt flere mål sånn som vi spiller i dag og når vi er såpass overlegne i andre omgang, avslutter en litt stolt Geir Bakke.