Geir Bakke: – Mange målsjanser et stort pluss

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Hvordan vil du oppsummere dette årlige og tradisjonsrike lokaloppgjøret mot våre naboer fra Jeløya?
Vi var gode i veldig mange faser av spillet, gutta var flinke til å variere offensivt både med lange og kortere passninger. Vi klarte greit å vende spillet hurtig og skape overtall på en av sidene. Det skapte vi masse målsjanser på, og det er jeg veldig godt fornøyd med.

Bakke mener MFK får betalt med seks lekre scoringer fordi laget holder et høyt balltempo samtidig som spillerne er veldig agressive i gjenvinning av ballen.

Vi kjørte bra press på ballfører, noe vi traff brukbart bra med i store deler av kampen. Vi ga heller ikke Sprint noe særlig god tid med ballen før vi vant den tilbake igjen. Men Sprint var veldig gode til å ligge i formasjonen sin, men de måtte jo frem etterhvert og da fikk jo vi enda mer rom å løpe på.

Hva slags ord vil du sette på Halvard Ligårds freske opptreden her i dag?
Ja, han var veldig flink til starte med løpene sine og er samtidig rolig i avslutningsøyeblikket. Han får bare fortsette å jobbe hardt videre, avslutter Bakke.

Geir Bakke vil heller ikke utelukke at med den innsatsen videre fremover så kan Ligård fort bli en «hit» på Melløs denne sesongen.