Geir Bakke før kampen mot Hønefoss!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Geir Bakke – håper på god trøkk fra tribunen

Hønefoss har prestert veldig variabelt denne sesongen, hva sier magefølelsen din angående dagens kamp?
Mulighetene er der jo i høyeste grad, føler jeg. De har et toppnivå på sitt beste, vet jeg, og det kan fort bli en lignende slitekamp som den vi spilte mot Sparta i forrige serierunde. Det blir helt sikkert en hard kamp om å overleve for gjestene, men de har gode robuste spillere som er livsfarlige på dødballer som kan lage problemer for oss i dag. Jeg tippet jo selv før denne sesongen at Hønefoss sikkert kom til å havne høyt oppe på tabellen, men tok grundig feil i forhold til det. Vi selv må være 100 prosent konsentrerte samt at selvtilliten bør være på topp sånn som den vanligvis er på hjemmekampene våre. Gutta skal gi gjernet for å si det sånn!

Hvordan vil du beskrive denne treningsuka, føler du at gutta er på tå hev, Bakke?
Den har vært veldig god den, både Amin og «MO» er tilbake for fullt nå. Det gjør at vi vil tåle litt mer karantener og eventuelle skader blant spillerstallen. Det er veldig viktig å ha et bra utvalg av spillere å velge mellom med tanke på rokkeringer og når vi skal velge ut selve startelleveren som igjen øker konkurransen blant gutta.

Hva er din oppfordring til publikum foran de resterende hjemmekampene?
Det må være at vi trenger fortsatt all den støtten som er mulig å oppdrive her i byen, støtten er kollosal viktig for gutta som skal utføre en god jobb ute på banen. Vi har hatt en meget god høstsesong så langt som er et resultat av at vi har jobbet knallhardt og målbevisst alle mann. Det står det respekt av med stor «R». Det er viktig å høre stemningen og trøkket fra våre egne på tribunene sånn at gutta kan heve seg mest mulig og prestere på sitt beste for å sikre oss flest mulig poeng fremover, avslutter Geir Bakke.