Geir Bakke: – En viktig seier for MFK-fansen

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Det ble nok en seier til kællane mot rødbuksene fra plankebyen. Hvilken følelse sitter du igjen med etter kampen?
Det er jo veldig gøy, selvfølgelig! Vi gjør en veldig bra kamp her i dag, og det må være veldig spesielt for våre supportere at vi klarer å slå FFK nok en gang. Men det viktigste er at vi leverer brukbart i nitti minutter. Det er det vi må si oss mest fornøyd med kort tid før sesongstart i Adeccoligaen. At vi er i rute nå med tanke på seriestart, føler jeg at er veldig viktig for oss.

Det er tydelig at vi er i rute, i dag overbeviste jo gutta overfor en fullstappet Østfoldhall?
Ja, det var veldig mye bra i perioder. Vi slipper de litt til og de kunne fort ha scoret noen mål spesielt i første omgangen, men det er vi som kommer heldigst ut av dette Østfold-derbyet. Og som totalt sett ut fra kampbildet så er vi det klart beste laget.

Tre av våre nyervervelser sto jo for samtlige scoringer for MFK i dag. Hva betyr det for deg at de innfrir?
Det er helt klart ekstra gøy at de innfrir som de gjør. Vi får satse på at de klarer å holde den stimen i gang for oss fremover. Men vi vet også at vi har en del spillere i bakhånd som for tiden er skadet som kommer etterhvert tilbake igjen for fullt. Amin Askar, John «MO» Muiruri, Jonas Krogstad, Einar Kalsæg, Gudbrand «Gubben» Ensrud og Daniel Reinosso Herrera og flere vil garantert sette sitt preg utover i sesongen og da vil vi ha en fullspekket spillerstall som skal yte alt for Moss Fotballklubb fremover.

Klarer du i det hele tatt og forstå hvorfor vi gang på gang går seirende ut av oppgjørene mot FFK?
Nei, det har ikke jeg noe svar på faktisk. Litt stang inn og at vi er topp motiverte når vi møter FFK, kanskje. Kan også være at de selv synes at det begynner å bli litt ubehagelig å møte oss. Om det er noe som spiller inn, tør jeg ikke helt å si. Det må du nesten spørre FFK-spillerne om i såfall, avslutter en smilende Geir Bakke.