Går for tre nye poeng!

De siste ukene har vært morsomme for både spillerne, supporterne, trenerne og det øvrige støtteapparatet i Moss Fotballklubb. Fire seire på rad har gitt 12 poeng, nå er det syv viktige kamper som gjenstår. Ikke siden den gylne 2005-sesongen har MFK tatt fem seire på rad.

Kampen på Melløs søndag ettermiddag er ikke minst viktig, Skarbøvik ligger på plassen foran Moss med bedre målforskjell. På de fire siste kampene har gjestene tatt ni poeng, forrige runde ble det 3–0 over Østsiden.

-Det er god stemning i troppen, og vi arbeider hver eneste dag for å forbedre oss. De siste kampene har gitt spillerne og laget selvtillit, vi har tro på at det kan gå den rette veien igjen. Solid støtte fra publikum på Melløs er selvsagt også viktig, sier den ferske og populære MFK-treneren.

Han er godt fornøyd med støtten laget har fått både hjemme og borte, og på søndag bør det bli enda flere tilskuere enn det var mot Træff for to uker siden. Målet er å komme over 1000 for første gang denne sesongen.

-Selv med seier mot Skarbøvik er ikke jobben gjort. Vi må bare stå på videre i innspurten, her blir det fullt trøkk hele veien, sier en optimistisk Arne Erlandsen.

I forrige kamp mot Birkebeineren ble det 1–0 etter en scoring av Jorge Rodriguez i første omgang. Det var hans fjerde scoring på tre kamper for MFK. Den kampen er treneren også fornøyd med, men Moss kunne godt hatt en større ledelse til pause.

I de to neste serierundene møter Moss FK Drøbak/Frogn borte og Kvik Halden hjemme. Den sistnevnte kampen går på Melløs søndag 22. september kl. 16.00.

Det kan bli en feiende flott fotballhøst i Moss!

(Tekst: Knut Hovland/Foto: Alvin Holm)