Gamle helter frem i rampelyset

Sammen med Einar Jan Aas stilte den gamle seriemesteren fra 1987 opp i Melløs skole sin store forestilling «Moss i hundre». mandag kveld. De to gamle MFK-veteranene måtte trikse med ball på scenen mens flere av elevene sang supportersanger. Aas og Henriksen hadde vel ikke like styring på triksingen som tidligere.


Og drakten var mer fylt ut nå enn før… Melløs skole er Moss FKs viktigste nedslagsfelt med 370 elever. Det var moro å se at våre spillere kan markere seg på andre arenaer en gressteppet.

– Det var helter det, slo kong Harald fast i Kristian Syversens skikkelse om seriemesterne fra 1987.

– Og for noen sprettrumper, kvitterte dronning Sonja spilt av Marlene Trondsæther om de balltriksende fotballveteranene.

Moss FK setter stor pris på samarbeidet med Melløs skole. Dagen etter den flotte markeringen av Moss sine 100 år i en fri nasjon kunne Moss FKs utstyrs-team komme med en hyggelig overraskelse.

– Vi har gitt skolen 20 fotballer som vi håper blir spredd rundt i klasserommene. Slik at enda flere barn blir interessert i fotball og forhåpentligvis vil melde seg inn i Moss FK etter hvert, sier utstyrsansvarlig Lars Norsted til mossfk.no.