G07 vant sin første pokal!

Dette skriver Bjørn Nielsen om cupen:

«I helgen spilte Moss FK gutter 10 år sin første utenlandsturnering. Cupen ble spilt i i Årjäng i Sverige og vi reiste over med 19 spillere og 4 trenere samt en god gjeng med supportere.

Laget var innlosjert noen få hundre meter fra banene i eget hus med biljardbord, bordtennis og masse boltreplass. Dette la en perfekt ramme for tre veldig fine dager med mye moro!

For å sitere en av spillerne: «dette må være den beste helgen i året!!» (Emrik)

Moss Gul og Moss Sort 

Vi hadde delt inn gruppa i to jevne lag hvor den sportslige målsettingen var å levere gode kamper og jobbe videre med våre fokusområder; solid grunnspill, høyt/samlet press på motstander og økt effektivitet foran begge mål.

Lørdagen bød på tre jevne kamper for begge lag, hvor prestasjonene ikke var spesielt gode av noen av lagene. Resultatene kunne bikket begge veier – men som det ofte er i fotball så har ett lag marginene med seg og andre har «stang ut». Slik ble det også for Moss Gul og Moss Sort i lørdagens kamper og det gjorde at lagene havnet i ulike grupper (A og B) i videre-spillet på søndag.

Opptur 

Søndagen ble en sportslig opptur for begge lag! Det kunne virke som om lørdagens disco (og tjejer) hadde gjort noe med spillerne og vi spilte med høyere intensitet og langt bedre spill.

Dagen kulminerte i at Moss Sort spilte A-finale mot Rolvsøy. Denne vant MFK 4-2 etter å ha lagt ned en fantastisk laginnsats!

 

Dermed kunne 2007-laget ta med seg sin første pokal med hjem til Moss!»