– Fungerer godt sammen

Siden Bjørnar kom tilbake fra skade for snart tre uker siden har Kenneth scoret 6 mål på tre seriekamper, to av dem i dagens kamp. Bjørnar mener selv at de to fungerer godt både på og utenfor banen.


– Jeg synes vi kommer godt overens utenfor og på banen. Vi diskuterer mye fotball på fritiden og tenker veldig likt. Under kampene og på trening har vi fått en god tone når det gjelder spillet. Han er flink til å løpe i rom noe som gjør det enklere for meg å sende gjennom baller. Han er en smart spiss og blir bare bedre og bedre. Han har scoret imponerende 6 mål i år, og med to i dagens kamp viser han at han er Adeccoligaens beste spiss, sier Bjørnar og føyer til:


– Jeg er i god form om dagen og er fornøyd med egen innsats i dag. Jeg takker Moss Avis og Kråkevingen som kåret meg til banens beste. Det er alltid hyggellig når det du gjør på banen blir satt pris på, forteller Johannesen.


Saken fortsetter under bildetTRAFF MÅL: Kenneth Kvalheim scoret sitt femte og sjette seriemål for sesongen. (Foto: Espen Torgersen)


Godt samspill
Tross ett poeng i dag var Kenneth godt fornøyd med eget spill og synes samspillet med Bjørnar fungerte godt.


– Jeg vil si jeg spiller en godkjent kamp. Jeg scoret to og var mye involvert i kampen. Jeg fikk god hjelp av Bjørnar som la opp begge målene. Han er en lur spiller som gjør det enklest mulig for meg. Jeg synes vi spiller godt sammen og har gjor det siden han kom tilbake fra skade. Han er med og hever laget og er spesielt flink til å sende gjennom baller. Det har fungert godt så langt og forhåpentligvis vil det forstette slik, sier Kvalheim.


I oppgjøret mot Skeid tok Moss føringen etter 24 minutter, men gjestene svarte fort. Mange øynet tre poeng da Kvalheim igjen sendte moss i ledelsen minuttet etter Skeids scoring. Dessverre for Moss var gjestene like effektive og rett før hvilen sørget Oluwasequn Abiodun for 2-2.


Etter pause klarte ingen av lagene å score, til tross for at muligghetene var der. Moss klarte heller ikke å utnyette at Joar Harøy ble sendt i dusjen etter 75 minutters spill. Dermed ble kun ett poeng igjen på Melløs.


Les også: Overraskende innhopp
Les også: Uvant rolle
Les også: Ikke godt nok


Kampfakta:
Moss-Skeid 2-2 (2-2)

Sted: Melløs Stadion
Tilskuere: 1612
Hoveddommer: Johan Hamlin (Sverige)
Gult kort:
Simen Røine Johansen, Skeid (36)
Oluwasequn Abiodun, Skeid (37)
Joar Harøy , Skeid (49)
Jacob Mjelde, MFK (54)
Joar Harøy, Skeid (75)
Preben Mankowitz, Skeid (77)
Rødt kort:
Joar Harøy, Skeid (75)


Mål:
1-0 Kenneth Kvalheim (24)
1-1 Oluwasequn Abiodun (33)
2-1 Kenneth Kvalheim (34)
2-2 Oluwasequn Abiodun (45)
 


Startellever Moss:
Frode Larsen, Marius Gjestrumbakken, Lars Martin Engedal, Krister Wemberg (ut 46), Halvard Lien Simonsen, Lars Øvrebø, Martin Thømt Jensen (ut 84), Christer Jensen, Jo Sondre Aas, Bjørnar Johannesen, Kenneth Kvalheim


Innbyttere:
Rune Tangen, Aleksander Bachke (inn 84), Niklas Heia, Jacob Mjelde (inn 46), Anders Juliussen