– Fullt fokus på tre poeng!

– Hvordan har denne treningsuken vært med tanke på søndagens hjemmekamp?
– Treningsuken har vært veldig bra den med flotte treningsforhold, og samtlige spillere har fått trent godt på det som er hovedfokuset denne uken. Og det er oppgjøret mot FK Haugesund på søndag.

– Hva tenker du som hovedtrener om søndagens hjemmekamp mot ett lag som stiller noe redusert ifølge Haugesunds Avis, men som har to seiere på de to siste serierundene?
– Dette om et redusert Haugesund-lag kan jo også være noe de sier, så vi får da se om det virkelig stemmer. De har en veldig stor og sterk spillerstall. Vi forholder oss ikke til om de stiller noe redusert eller ikke. Det eneste vi forholder oss til er at vi møter et lag som har vunnet de to siste oppgjørene sine samtidig som de har holdt nullen , og som viser at de er i form for tiden.

– Vi møter ett lag som det har gått litt trått for så langt i sesongen, men nå ser det ut til at de har fått det til å stemme så langt for sin egen del. Vi selv må opp mot «maks nivå» hvis vi skal sikre oss tre poeng i denne kampen, noe som vi alle er innstilt på. Det har det vært alt for mange uavgjorte resultater frem til nå, så nå er det kun tre-poengere som virkelig monner. Vi skal selvfølgelig gjøre alt vi kan for å være solide defensivt og skape nok fremover, lover Bakke.