– Frister med comeback !

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Moss måtte la Knut Hovel Heiaas gå etter at klubben ikke kunne garantere at spilleren ville være aktuell for neste sesong i mossetrøya. Nå ønsker imidlertid spilleren seg tilbake til Østlandet, og helst i en mossetrøye.

– Har det vært noe interesse fra andre klubber etter nedrykket med Hødd?
– Nei, jeg har ikke fått noe konkrete tilbud ifra andre klubber. Kun et par hendvendelser pr telefon, men jeg håper at det dukker opp noe snart.

– Har det vært noe interesse fra MFK i denne sammenhengen, og hvilke andre klubber har vist sin interesse for deg?
– Jeg har nok ikke hørt noe fra Moss, nei, men Drøbak har ringt meg og vist sin interesse for meg. Men jeg har ikke fått noe konkret tilbud fra dem ennå, men vi får bare vente å se.

– Vil du spille i 2. divisjon hvis det ikke dukker opp noe annet?
– Jeg er så absolutt åpen for å spille i 2. divisjon hvis ingen klubber i 1. divisjon vil ha meg. Kontrakten med Hødd går ut etter denne sesongen, men jeg har fått tilbud om forlengelse hvis jeg ønsker det.

– Frister det fortsatt med et eventuelt comeback hvis du fikk muligheten?
– Det frister absolutt. Moss Fotballklubb er en veldig fin klubb med mange dyktige folk og ikke minst herlige supportere, skryter Knut Hovel Heiaas.

Moss FK har ennå ikke fylt opp stallen med 22 spillere. Klubben har imidlertid god tid til å fylle de siste plassene i stallen, siden overgangsvinduet er åpent frem til 01.04.2007

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design