Frigaard Gruppen blir draktsponsor i MFK

Frigaard Gruppen blir draktsponsor i MFK

Mandag ettermiddag kom gladnyheten om at Sarspsborg-firmaet Frigaardgruppen har blitt MFKs nye samarbeidspartner. De skal pryde ryggen av mossedrakta i to år.

Daglig leder i Frigaard Eiendom, Terje Nicolaysen, er strålende fornøyd med avtalen som har blitt gjort.

– Det er viktig at vi har et samfunnsengasjement der vi bygger, forteller han.

Frigaard Gruppen har nemlig kjøpt tomta som ligger på adressen Ryggeveien 33, altså rett ved siden av gressmattene på Melløs. Der skal det bli 175 leiligheter, og de første leilighetene kommer ut for salg allerede i april-måned. Byggestart blir på høsten og utsikten på et stort antall av leilighetene kommer til å bli enorm. I tillegg blir leilighetene vestvendte og dermed solrike.

Enormt firma

Frigaard Gruppen kan vise til enorm utvikling de siste årene. De har vokst fra 30 millioner i 2003 til 2,5 milliarder i år. Ambisjonen er også å fortsette den gedigne veksten.

– Vi skal vokse 25 prosent hvert år. Vi har blitt ganske store, men skal bli veldig store på Østfold-basis. Vi tjener bra med penger og kjøper selskaper hvert eneste år for å vokse, forteller ambisiøse Nicolaysen.

Han ser for seg mange spennende år i mossedistriktet og gleder seg til det som skal skje på Melløs-matta. Terje Nicolaysen er ekstremt sportsinteressert og har et ordentlig Sarpsborg-hjerte. Når Fredrikstad kommer på besøk til Melløs i juni, er det ikke tvil om hvem han holder med.

– Da skal Moss slå Fredrikstad, sier han med et stort smil.

En herlig B2B-suksess

MFK-pådriver Siv Holder kjenner Nicolaysen godt fra før av og synes det er stas at de nå kan samarbeide igjen. Hun har stor respekt for det firmaet har fått til.

– Dette er utrolig flott og vi er veldig glade for samarbeidet. Frigaard Gruppen er langsiktige i alt de gjør, så det setter vi pris på, sier Siv Holder.

Det var faktisk et businessmøte mellom Terje Nicolaysen og Siv Holder som startet det hele for to år siden. Sistnevnte ytret et ønske om at Frigaard Gruppen skulle satse i Moss Fotballklubb, men uten en tomt ville ikke Nicolaysen det.

– Men jeg visste om en tomt og her står vi, smiler Holder.

– Det er viktig med et stort nettverk og B2B, for det er ofte det som er grunnlaget for utvikling og vekst. Denne historien er et godt eksempel på nettopp det, sier de nærmest i kor.

Kan bli mange år

Nicolaysen tilføyer deretter at det kan bli et enda lenger samarbeid med MFK. Moss er et viktig satsingsområde for Frigaard Gruppen.

– Vi har sagt at vi skal være med i klubben i de fire-fem årene vi bygger her og vi har jo sett på flere prosjekter i Moss også. Dette er et veldig attraktivt område, avrunder den daglige lederen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design