Fredriksen og Husøy før kampen mot Skeid!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Jon-André Fredriksen

Hvordan er magefølelsen foran den viktige bortekampen mot bunnlaget Skeid?
Det er en viktig kamp som vi både bør og skal vinne for at det skal bli mest mulig moro og spennende resten av denne sesongen.

Hvordan har treningsuken vært, føler du?
Den har vært bra den. Treningsuka før hjemmekampen mot HamKam var også veldig bra med fullt trøkk på treningene. En bra kamp som dessverre endte uavgjort. Så jeg ser ingen grunn til at ikke vi skal vise oss frem og spille en god kamp som ender med seier og tre viktige poeng mot Skeid på Bislett.

Det kan vel fort bli en reprise på bortekampen mot Skeid i 2005 sesongen?
Det kan det fort bli. Jeg håper at det er mange som husker den kampen hvor det var mange busslaster med mossinger. Det kan fort bli en del tilreisende til denne kampen også. Da får vi bare gjøre jobben vår og ta med oss alle tre poengene hjem til Moss og Melløs, avslutter Fredriksen.

John Andreas Husøy

Hva betyr egentlig denne kampen for deg og lagkameratene dine?
Hvis vi vinner der, så er fortsatt sjansene til stede med tanke på kvalikplassen. Alt annet vil være en stor skuffelse og dårlig av oss for å være ærlig.

Men skal vi kapre den viktige kvalikplassen så må vel Bodø Glimt snuble i en kamp til samt at vi bør ta full pott i de resterende kampene?
Vi kan ikke tenke sånn. Det vi må gjøre er å konsentrere oss om en kamp av gangen. Men jeg tror ikke at Bodø Glimt tar full pott på de siste kampene. De skal i hvert fall få slite godt mot oss når vi kommer på besøk til Aspmyra stadion. Det kan jeg love! Så muligheter er det absolutt for Moss fortsatt hvis den kampen blir avgjørende om denne viktige tredjeplassen.

Du var jo med og spilte kvalik mot Moss om retten til å spille i Tippeligaen da du var i Molde. Den gang vant dere og nå får du kansje nok en sjanse til det, men denne gangen med Moss?
Det stemmer, men det var en kamp som Moss burde ha vunnet hjemme. Borte var det egentlig greit at Molde vant den gangen. Men skulle gjerne gjort det igjen, men med Moss, selvfølgelig, avslutter Husøy.