Forventer knalltøff hjemmekamp mot Vidar

Forventer knalltøff hjemmekamp mot Vidar

Søndag er det endelig klart for ny hjemmekamp for Moss FKs A-lag. Vidar er motstander og denne gang er det mossgutta som må tåle favorittstempelet. Men hovedtrener Marijo Jovic vet at ingenting kommer gratis og at de må vise kvalitet med en gang dommeren blåser i fløyta.

Vidar sliter under nedrykksstreken, mens Moss ligger syv poeng over nedrykksstreken. Vidar har absolutt behov på poeng, så det er ingen tvil om at det er et heltent lag som gjester Melløs søndag ettermiddag.

– Vi spilte uavgjort mot dem borte og vi vet at det er et lag med mye energi. Vidar er i en vanskelig situasjon, å vinne er veldig viktig for dem, sier MFK-trener Marijo Jovic.

– Vidar har allerede slått gode lag borte, som for eksempel Kvik Halden. De fortjener all respekt, selv om de ligger under streken. Vi må prestere ett hundre prosent i alle posisjoner og må matche energien til Vidar. Vi vet at vi har nok kvalitet til å vinne mange kamper i denne avdelingen, men vi må være ekstremt påskrudd. Vi er favoritter før kampen, det er det jo tabellen som tilsier. Men vi må vise seriøsitet og vise oss som en favoritt fra start. Vi må komme godt i gang og holde en god standard, fortsetter Jovic.

Les også: Tidligere Premier League-dommer skal lede mossekamp

Yr.no melder for øvrig strålende sol utover søndagen, så det ligger til rette for en herlig dag på Melløs stadion. Kampstart er klokken 17:00 og vi håper at så mange som mulig kommer.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design