– Forventer årets tøffeste kamp

Så langt i år har treningskampene gitt oss gode svar. Vi har vist at vi er konkurransedyktige i 2.divisjon, og har spilt utelukkende jevne kamper mot Både Bærum, Skeid og Hønefoss. Nå står Raufoss for tur, som de to siste kampene har møtt Mjøndalen (tap) og Ham-Kam (seier). Raufoss gjorde det bra i fjorårets sesong, og tapte kvalifiseringskampene mot Notodden knepent. Som vi vet gikk Notodden opp etter å ha slått FFK over to kamper.

I år har Raufoss fått inn noe nytt, samtidig som de har beholdt mye av stammen fra det gode 2017-laget. Dette betyr at vi bør forvente årets tøffeste kamp så langt, men vi skal være offensive i tankegangen inn mot slike kamper. Vi skal fortsette å utvikle vårt eget spill, og fortsette å bli bedre.

Kjetil Berge er fortsatt ute med skade, men både Morten Giæver, Patrick Johnsen og Markus Holder Jenssen er tilbake for fullt etter fravær. I tillegg blir Anders Gundersen bedre og bedre etter benbruddet i fjor, og er snart klar for full kamp igjen. Christian Sukke må dessverre operere kneet på nytt og er dermed satt ut av spill en periode.

Vi legger bak oss en litt amputert treningsuke på grunn av kulde når vi reiser til Raufoss, og det skal bli fint å få spilt en kamp innendørs med gode forhold igjen. Disse kampene gir oss god erfaring, masse læring og mye svar inn mot en tøff sesong. Men som sagt; vi er offensive – og reiser selvsagt til Raufoss for å spille kampen på våre premisser og for å angripe. Det er det vi gjør i MFK. 

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design