Forventer å kjempe i toppen

På resultatdelen har det blitt konkludert med at laget må forbedres og utvikles fra i fjor dersom Moss FK skal ha mulighet til å gå opp igjen på aller første forsøk. Samtidig er klubben inne i en stor omlegging fra tilnærmet profesjonell drift til det som nå er virkeligheten i 2.divisjon.

 

– Vi har mange unge spillere som skal få den tiden det tar å tilvenne seg dette nivået. Ingen kan si med sikkerhet hvor lang tid det tar, og den beste måten å oppnå noe på er å holde fokus på det man kan forbedre fra dag til dag. Resultater kommer som en konsekvens av den jobben vi gjør daglig. Jeg tror vi vil være med å kjempe i toppen allerede fra starten av, sier Tor Thodesen i en kommentar til mossfk.no.


                                          A-laget på treningsleiren i Tyrkia i februar. (Foto: Alvin Holm)

Under prosessen avslørte også Tor Thodesen hva som er hans egen individuelle målsetting overfor spillerne sine og røper til mossfk.no at dette er å ta medalje i Tippeligaen. – For å oppnå det må jeg ha fokus på å lykkes med jobben i Moss. Lykkes vi sammen vil det gagne både klubben og den enkelte av oss, utdyper Thodesen. Hva som er spillernes individuelle målsetninger forblir inntil videre en godt bevart hemmelighet.

Så foran den spennende seriestarten mot KFUM Oslo lørdag den 9. april er altså konklusjonen på målsettingsdebatten at Moss FK i år skal ha fokus på å utvikle laget videre og at man forventer å kjempe i toppen av tabellen. Kommende lørdag får vi første pekepinn på om målsetningene er innenfor rekkevidde.