Fortsetter i Telemark Fotballkrets

– Jeg er blitt tilbudt den samme stillingen som jeg hadde i NFF før jeg begynte som MFK-trener i sommer, sier Holtan til mossfk.no. Og tilbudet har han altså takket ja til.

– Dette har jeg har holdt  for meg selv i noen uker, og jeg ville vente med å informere spillertroppen om avgjørelsen til i dag. Jeg håpet at det skulle bli en mer positiv setting med en seier mot Mjøndalen, men slik ble det dessverre ikke, sier en skuffet Holtan.

– Selv om vi nå har rykket ned til 2. divisjon så håper jeg at vi kan avslutte de to siste kampene våre i Adeccoligaen med stil. Det gjelder å få en så god plassering som mulig blant de lagene som rykker ned, Klarer vi en 13. plass er vi i hvert fall først i køen for å fortsette på nest høyeste nivå hvis en klubb skulle bli degradert i vinter grunnet mangel på lisens eller i verste fall konkurs, avslutter Erik Holtan.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design