– Første dag med gjengen

I dag trente Klaussen sammen med sine nye lagkamerater for aller første gang. Økta foregikk på hovedmatta på Melløs stadion, etter at han først var mottatt med klapp og hilsen fra samtlige kæller i garderoben.

FAKTA

Navn:
Thomas Klaussen
Posisjon:
Angrep
Født:
11.03.1988
Høyde:
1,78
Vekt:
75
Tidligere klubber:
VEGA-RBK-NARDO

mossfk.no slo av en prat med MFKs nyervervelse fra Nardo:

– Jeg håper å kunne bidra til å løfte laget etterhvert, det er først og fremst målet mitt, forteller Klaussen beskjedent.

– Men å få spille for a-laget i Adeccoligaen er ikke noe som jeg stresser med nå. Jeg må finne roen og bli kjent med gutta og ikke minst byen som jeg skal bo i de neste 2,5 årene. Men noen innhopp utover høsten hadde jo vært artig.


Rekruttlaget blir springbrettet
– Det blir sikkert en del kamper på meg for 2. laget til Moss Fotballklubb utover høsten. Der må jeg først og fremst klare å vise meg frem på en positiv måte for å få muligheten til å spille på A-laget. Det er jeg fast bestemt på å konsentrere meg for å klare.

Siste kamp for Nardo
Thomas reiser tilbake til Trøndelag om få dager for å spille sin siste seriekamp for klubben Nardo før han permanent flytter til Moss for å bosette seg og spille fotball på heltid for MFK.

Tøft møte med ny klubb
Spilleren hadde virkelig uflaks under sin første trening med Moss FK: etter en times trening fikk han en smell i den ene foten. Ispose og tape måte derfor til før han forlot treningen.

– Den hadde jeg litt problemer med i forrige uke, håper jeg ikke har slått skaden opp, sier Klaussen til mossfk.no i ettermiddag. Vi satser på at det ikke er noe alvorlig skade for klubbens nye tilskudd på angrepsfronten.

mossfk.no ønsker uansett Thomas Klaussen velkommen til Moss Fotballklubb!!


      MFKs nye tilskudd på spillerfronten Thomas Klaussen på første trening med A-laget i dag.

                                                        Foto: Alvin Holm