Forsmedelig tap for rekruttene

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Moss FK II – Lisleby FK 2-3 (1-1)
Mål
0-1 Fredrik Ljungblad (8)
1-1 Sondre Fylling (17)
2-1 Jalal El Gharbi (54)
2-2 Tommy Johansen (87)
2-3 Christoffer Solvang (89)

Moss stilte igjen med et ungt mannskap, og Jalala El Gharbi (bildet) og Jonas Krogstad sto for rutinen i en kamp Moss burde ha vunnet etter å ha dominert kraftig de første tretti minuttene av annen omgang.

Første omgang ble preget av dueller og lite sjanser, og lagene gikk til pause med ett mål hver.

Et agressivt mosselag presset Lisleby tilbake på banen og lot ballen gjøre jobben. 2-1 kom bare ni minutter ut i omgangen, og løpet så kjørt ut for Lisleby. Lisleby var på hælene forsvarsmessig, men greide å hindre ny mossescoring med nød og neppe. Godt keeperspill av Lisleby, men på det tidspunktet burde Moss punktert kampen.

I stedet falt Moss ut av formasjonene og slapp til et Lisleby som giret et hakk opp siste kvarteret. Til slutt lyktes laget etter en rekke feberredninger av Fredrik Larsen. To kjappe mål ødela kvelden for Moss, som nå må se langt etter en topp-plassering i årets sesong.

Best på Moss var keeper Fredrik Larsen med flere flott redninger og Jalal El Gharbi på midten. Sistnevnte viste klasse med ballen i beina, men må få trekk for å slippe ballen for sent. Jonas Krogstad spilte bra som stopper for Moss den omgangen han spilte. Av de yngste spillerne, synes vi Mats Stolinski viste seg fram med gode ferdigheter.