Forlenget med MFK

Hva var avgjørende faktor for at du velger å spille videre for MFK?

– Det som var avgjørende er at jeg trives veldig godt i klubben, og har utviklet meg mye her på ett år, Clas A. Guttulsrød har hjulpet meg veldig mye, nivået på treningene har økt enormt mye etter at Arne Erlandsen kom til klubben. Jeg synes det er veldig gøy å spille kamper på Melløs stadion, med våre fantastiske supportere og de andre engasjerte menneskene som kommer på stadion. Så ser jeg selvfølgelig frem til og utvikle meg videre i klubben.

Var det interesse fra andre klubber, eventuelt på et høyere nivå?

– Jeg var i dialog med to klubber fra Adeccoligaen og en klubb fra 2 divisjon. Men siden jeg jobber i Sarpsborg og føler at jeg kan utvikle meg mye mere i Moss FK og samtidig få spilletid der, så valgte jeg og ta steget videre i Moss Fotballklubb.


               Keeper Thomas Skjelin blir også å se i mossedrakten i 2014 sesongen. Foto: Alvin Holm

Hva tenker du om 2014 sesongen nå etter at det ble kjent at Arne Erlandsen fortsetter som hovedtrener i Moss FK?

– Veldig bra for spillergruppa og klubben at Arne Erlandsen er med videre, han er en veldig tydelig leder som har gjort en enorm god jobb med spillergruppa så langt. Alle spillerne har utviklet seg mye på kort tid. Så jeg er overbevist om at Arne vil heve spillergruppa og Moss FK som klubb i tiden fremover. Dette var også en faktor til at jeg ønsket å være med videre.

Så jeg tror og håper at 2014 sesongen skal bli et morsomt år for Moss Fotballklubb og for de som følger med MFK, avslutter en strålende fornøyd Thomas Skjelin.