– Forholder meg til kontrakten med Moss

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Steffen Nystrøm

Hvordan var det å komme igang med fellestreningene igjen sammen med lagkameratene i Moss?
Veldig artig synes jeg, godt å komme tilbake til gutta igjen. Veldig positivt og ikke minst deilig å være tilbake igjen med ny sesongoppkjøring.

Er det en stor fordel for deg at du har trent mye med fotball i hele ferien din i forhold til dine lagkamerater?
Det kan jo selvfølgelig være det, men de har helt sikkert trent godt i ferien de også.

Har du satt deg noen personlige mål foran 2007 sesongen Steffen?
At jeg skal spille meg til en fast plass i startelleveren, og at jeg skal score flere mål enn de sju som jeg står oppført med etter sesongen som vi når har lagt bak oss. Og ikke minst at jeg skal være i god form og selvfølgelig skadefri, forhåpentligvis.

Blir du MFK-spiller i 2007?
Ja, som jeg vet nå så blir jeg det ja. Det har vært en del spekulasjoner i media rundt interesse fra andre klubber om meg i det siste. Det tar jeg med en klype salt, og forholder meg til kontrakten som jeg har med Moss Fotballklubb, avslutter Steffen Nystrøm.