For journalister - Moss Fotballklubb

For journalister


Akkreditering
Akkreditering av presse til kamper på Melløs stadion skal sendes inn senest tre virkedager før kampdag. Anmodning om akkreditering skal sendes på e-post til arrangement@mossfk.no

Ankomst Melløs
Ved ankomst til Melløs skal akkreditert presse møte ved presseakkrediteringsmottakelsen (samme inngang som spillerinngang/garderober) og få tildelt adgangstegn.

Fotografer som skal ha tilgang til indre bane vil få tildelt fotovest, som uten unntak skal benyttes. Skrivende journalister får tildelt plass på hovedtribunens presseområde. Radio-journalister vil også få egne plasser.

Ved opptak av levende bilder gjelder egne akkrediteringsrutiner. Ta kontakt med NFF eller presseansvarlig hos MFK for ytterlig informasjon om dette. Videoopptaksutstyr vil bli oppbevart av MFK om ikke akkreditering for dette forefinnes.

Fasiliteter
Det er en egen pressetribune på Melløs. Denne er lokalisert midt på hovedtribunen. Strøm er tilgjengelig for tilkobling av bærbar pc eller lignende. Moss Fotballklubb har ikke investert i trådløst nettverk på Melløs, så alle journalister bør ha med mobilt bredbånd. For lokalradioer gjelder de samme retningslinjene. Vi har ingen telefonlinje tilgjengelig, så de som skal sende kampene må ordne dette mobilt.

Neste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS