For tøft for Moss

Av: Daniel Thømt 


Lars Martin Engedal ble vist ut fire minutter ut i andre omgang og det preget kampen. Til tross for at Moss var en mann mindre, startet spillerne å skape sjanser mot Kongsvinger. Derfor var faktisk trener Per Morten Haugen stolt av egne gutter etter at de hevet seg og scoret to mål.


– Jeg synes det var veldig sterkt at vi kom tilbake etter en tøff start på andre omgang. Vi fikk Lars Martin utvist og fikk en tidlig scoring imot. Istedenfor å falle bakpå så løftet vi oss og scoret to mål. Selv om det er surt å tape på denne måten er jeg fornøyd med innsatsen til hver enkelt spiller. Det er noe vi skal ta med oss videre.


Nå ser han frem mot neste kamp mot Sogndal og håper på å få flere spillere klare.


– Det blir en tøff kamp mot Sogndal så jeg håper at vi får flere spillere på beina innen den tid. Vi hadde en god tropp til dagens kamp men det er fortsatt trygt når du har flere spillere å ta av, forteller Haugen.


Kan lære av kampen


MFK spiller Frode Larsen var skuffet over tapet men tror samtidig at Moss kan ta læring fra kampen.


– Jeg synes i utgangspunktet det var en jevn kamp. Vi fikk en dårlig start i første omgang men vi løfter oss i andre omgang og scorer to mål. Jeg er egentlig fornøyd med at vi scorer to mål mot KIL, som er annsett som ett topplag. Nå må vi bare nullstille oss å jobbe hardt frem mot neste kamp.


Frode var greit fornøyd med egen innsats.


– Jeg hadde ikke så altfor mange avslutninger på meg i løpet av kampen, selv om vi taper 2-3. 
Jeg har ikke tenkt så mye på egen prestasjon ennå men er brukbart fornøyd. Det er alltid noen ting som kunne vært gjort bedre så jeg skal bruke litt tid nå på å tenke over kampen, avslutter Frode.


Kampfakta:
Moss – Kongsvinger 2-3
Pause: 0-1
Melløs Stadion
Tilskuere: 2043
Dommer: Trond Ivar Døvle, Svarstad IL.


Mål:
0-1 Randall Brennes (36)
0-2 Carl-Erik Torp (47)
1-2 John Muiruri (63)
1-3 Magnus Sylling Olsen (76)
2-3 Christer Jensen


MFKs lag:
Frode Larsen – Tommy Edvardsen, Lars Martin Engedal, Krister Wemberg, Halvard Lien Simonsen – Niklas Heia, Lars Øvrebø, Vladan Grujic (Christer Jensen i 18. min), John Muiruri – Jo Sondre Aas, Kenneth Kvalheim (Marius Gjestrumbakken i 5 min.).