– For mye jobbing én og én

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Moss spilte ikke som et lag mot Skeid, og tapte med det to poeng og en god mulighet til å hekte seg på Bodø Glimt. Spillerne var unisont enige om at samspillet ikke fungerte som det burde.

Jonas Krogstad

Fjerde uavgjorte kamp på rad, altså 8 poeng som vi faktisk har rotet bort. Hva tenker du om det?
Det hadde jo vært bedre å vunnet to og tapt to, men dette var en dårlig kamp av oss, rett og slett.

Men det var jo uvanlig mye rart der ute i dag. Samspillet satt ikke?
Jeg har ikke noe god forklaring på det. Skeid spilte jo ganske bra, men vi er et bedre lag enn dem uansett. Vi jobbet rett og slett ikke sammen som et lag. Det ble for mange enkeltmannsprestasjoner både i presset og offensivt.

Er løpet kjørt nå med tanke på noe kvalikplass denne sesongen?
Tja, man skal aldri si aldri. Nå blir det veldig tøft. Men så lenge at det er teoretisk mulig, så må vi stå på. Vi kan i hvert fall ikke legge oss ned å gråte, avslutter en skuffet og lite snakkesalig Krogstad.

Simon Bræmer

Det ble nok en scoring på deg i dag, men den hjalp ikke så mye?
Jeg er ikke fornøyd med min egen innsats her i dag. Jeg har vært syk de siste tre dagene som tydelig har
r
edusert formen noe. Man forventer sikkert at vi er bedre enn Skeid, men det synes ikke fordi vi spillere foretar for enkle valg. Dette kommer til å koste oss med tanke på tredje plassen.

Samspillet varierte veldig slik vi så kampen. Det var lite som tydet på god kommunikasjon blant deg og dine lagkamerater?
Ja, men vi kommer godt ut av de første tyve minuttene og spesielt fremover på banen. Men samtidig som vi spiller godt fremme, så mister vi ballen for lett i laget. Det siste kvarteret av kampen presser vi Skeid og får til bra spill, men dessverre uten noe avgjørende mål.

Hva tenker Bræmer om kvalik-muligheten nå etter den fjerde poengdelingen på rad?
Den tenker jeg ikke på i det hele tatt. Nå gjelder det å komme seg godt ut av de siste kampene og sikre oss noen seiere, sier vår danske leiesoldat til mossfk.no før han haster avgårde til konsert i Tigerstaden med noen av lagkameratene.