Follos ni liv – inne i sitt niende?

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Kampen for tilværelsen. Eller ikke riktig så ille. Det er bare fotball. Men «noen» har tidligere uttalt i forbindelse med fotballens betydning i retning av at – «dette er ikke bare en kamp på liv og død. Det er verre enn som så.»
Det kan såvisst de mest ihuga i Kråkevingen stille seg bak! Og i Ski er livet i ferd med å ebbe ut for «katta på stadion».

Moss rettet ryggen på søndag og bør ha samme innstilling den påfølgende søndagen. Her hentes ikke poengene hjem ved å gjespe. Follo vil gi MFK kamp til døra, noe flere av topplagene har fått merke. Det er ikke lett å komme til Ski stadion!

Joda. Vi er bedre enn Follo. Nå gjelder det å vise det. Hønefoss-spillerne ble til statister på Melløs, og kanskje uten fast arbeid i desember. Å løpe mye, fort og i riktig retning – har noe for seg. Det så vi på søndag. Når det skytes tilstrekkelig mellom motstandernes stenger, noe vi har savnet i et halvt decennium, har ballen en tendens til å gå inn ved jevne mellomrom. Derfor anbefales skudd! Flotte prestasjoner i så måte mot Hønefoss!

Follo er trolig inne i sitt niende og siste liv. Men «katta fra Ski» vil bite fra seg til den trekker sitt siste sukk. Oppfordringen blir å ta det ad notam. Det tror vi kællane har gjort før denne kommentaren…

Vis at Hønefoss-kampen ikke var et blaff, kællær!