Føler med gutta på A-laget

Vi stilte de gamle heltene følgende spørsmål:

Hva tenker du som tidligere MFK-spiller om den sportslige situasjonen som a-laget nå befinner seg i?
Og tror du de kan redde plassen i Adeccoligaen?

Her er svarene vi fikk:

Jerry Månsson:

 

– Tror på Moss med 4 matcher kvar, 3 hemma på Mellös
Och ingen endast bottenlag eller mittlag att möta. Tror helt klart dom klarar det och skickar massa lyckönskningar…

Christian Michelsen:
    

– Følger selvfølgelig med på hva som skjer i Moss. Selv om det ser tøft ut nå er det fortsatt 12 poeng å spille om. Av og til må man bare glemme tabellen. Det som gjelder nå er å avslutte sesongen best mulig. En kamp av gangen. Tabellen er ikke viktig før sesongens siste spark på ballen er unnagjort. Lykke til med de siste 4 kampene!

Per Morten Kristiansen:

– Jeg følger fortsatt godt med dere. Synes det er svært trist at MFK sliter tungt om dagen, men det gjelder å ikke gi opp. Tror nok dessverre at sannsynligheten er stor for at MFK rykker ned, men det er alltids lov å håpe. MFK må iallfall ta 8-10 poeng på de 4 siste kampene, men når de nå har tapt 6 på rad så ser det ut til å bli for tøft. Vi krysser fingrene, heia Moss!! 🙂 

Jon-André Fredriksen:– Den sportslige situasjonen er vanskelig nå, men det er aldri over siden det fortsatt er nok poeng å spille for. De har igjen tre hjemmekamper som kan redde dem til slutt.

Lars Martin Engedal:


– Jeg synes det er kjedelig å se at Moss er havnet i den situasjonen de er i nå. Jeg følger fortsatt med Moss og håper inderlig at klubben klarer å holde seg. Det er kjempemasse potensiale i klubben og mange flotte mennesker i og rundt klubben, så et nedrykk hadde vært utrolig kjipt.

Nå handler det om å være steintøffe i hodet. Det er fire kamper igjen hvor hver kamp blir en cupfinale. Her handler det om å gå ut på banen å gjøre det man er blitt enige om på treningsfeltet i løpet av uken og i garderoben før kamp. Blokkere ut alle negative tanker for kun å fokusere på det man kan gjøre noe med der og da.

Jeg har stor tro på at Moss klarer å beholde plassen i Adeccoligaen og ønsker spillere, trenere, ledere og ikke minst Julle lykke til i de siste kampene. Stå på!

Joacim Heier:

 

– Det er dessverre en kjedelig situasjon MFK har havnet i. Selv om det var forventet at de skulle få et tungt år pga mye utskiftninger i stallen hadde jeg og sikkert mange andre troa på at MFK skulle klare en litt bedre plassering på tabellen. Det ser dessverre veldig tungt ut, men det er fortsatt mulig og da må man bare kjempe på!