– Flott referanse

Fredag starter vi kampsesongen når Sarpsborg 08 er motstander i Østfoldhallen. Vi møter et av landets beste lag, og vil få en flott referanse på hvordan vi ligger an. Vi kommer til, som 08 også mest sannsynlig vil gjøre, å matche mange spillere i denne kampen.

I slike kamper er det fint å se flere spillere, og man får svar på flere ting. Hvordan ligger spillerne an fysisk? Hvordan ser vi ut i forsvar? Hvor mange sjanser kan vi skape mot et nasjonalt topplag? Det er mange ting som er interessant inn mot kampen, men først og fremst skal det bli utrolig morsomt å spille kamp igjen.

Status er at vi har 18 skadefrie spillere, og de aller fleste av disse vil få godt med spilletid. Vi har trent veldig tøft den første uken, men skal ha overskudd og energi inn mot kampen.

Vi har hatt hovedfokus på forsvarsspill og fysikk den første uken, så vi ønsker å fremstå solide i etablert forsvar allerede nå. Samtidig skal vi spille kampen for å gi motstanderen vår trøbbel gjennom godt angrepsspill, og vi reiser selvsagt til Østfoldhallen for å vinne kampen. Uansett motstandere er alltid det ambisjonen i fotball.

Vi håper mossingene tar turen for å se oss i aksjon. Vi deler inntektene likt med Sarpsborg 08, og dermed kan det også være en fin nyttårsgave til klubben. Og som jeg har skrevet tidligere, så skal vi slå de blå på tribunen. Uansett hvordan det er på banen.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin