Flere finner formen

Så langt har 10 av 13 poeng kommet på bortebane. Søndag går turen over fjorden med kurs for Skien og Odd Grenland. For selv om seiersrekka ble brutt, er MFK fortsatt ubeseiret på tre bortekamper. Og Knut Torbjørn forteller om flere spillere, som nå begynner å finne formen.

Svenning, Storflor, Jonne, Orest og Simen har kan vel ikke sies å ha slått gjennom i år. Det er derfor gledelig å høre at Eggen kan fortelle om fremgang for MFK`rne.
– Simen scora jo forrige kamp og rapportene vi har fått fra U21-samlinga hans har vært bra. Orest har vært litt varierende, men begynner å stablilisere seg nå. Svenning har slitt litt, mens Storflor har vi forventet mye av. Ødegaard har bare periodevis fått vist hva han er god for. Men alle de er nå i ferd med å finne formen, forsikrer han oss.

Odd Grenland er et lag MFK har et godt grep på. Hvem glemmer vel ikke cup-kampen der i fjor?
– Vi spilte uavgjort mot de tre ganger i fjor og året før vant vi og tapte vi vel en kamp hver, minnes han. – Odd er et lag som er veldig tro til stilen sin. Det er et lag du må studere nøye på forhånd. Og det har vi gjort. De spiller 4-3-3 på en litt annerledes måte, men vi er som sagt forberedt.

Selv om tippekupongen har vært prega av landskamper, Toppseriefotball og lavere divisjoner de siste ukene, vil det ikke si at MFK har hatt fotballfri.
– Vi har jo nesten ikke hatt fri i det hele tatt, mener Knut Torbjørn. – Vi har brukt tida som oppkjøring og trent mye og intensivt. Kanskje det løsner for flere av spillerne nå?

Han erkjenner at majoriteten av poengene er kommet på bortebane, men mener det bare er et tidsspørsmål før MFK også begynner å plukke poeng på hjemmebane også.
– Det har bare blitt sånn. Vi er tradisjonelt et godt hjemmelag også, avslutter en optimistisk Eggen.

Laget er tatt ut, men vil ikke bli offentliggjort før på kampdagen.

Troppen:
Per Morten Kristiansen
Rino A. Hansen
Rune Tangen
Jan Tore Ophaug
Johan Petter Winsnes
Anders Juliussen
Kent Bergersen
Gard Kristiansen
Terje Høsøien
Simen Brenne
Christian Petersen
Øyvind Storflor
Øyvind Svenning
Jon Eirik Ødegaard
Magnus Amundsen
Orest Grechka