– Flere banker på døren

Av: Ole Andreas Steen


– Vi spiller en veldig bra kamp mot Selbak hvor vi virkelig står på og jobber hele tiden. Det blir mange mål i andre omgangen som er veldig mye bedre enn de første 45 minuttene.

Selv om dere spiller en god kamp så er det vil litt mye frem og tilbake i perioder?
– Ja, det stemmer det. Vi gjør det litt vanskelig for oss selv noen ganger bak i forsvaret, men ellers så er det bra. Om min egen innsats så er jeg veldig godt fornøyd føler jeg, skaper mye fremover på banen selv om jeg ikke scorer i dag.

Er det noen med spillere som du vil fremheve noe ekstra fra denne matchen?
– Martin Reinholdtsen synes jeg gjorde en veldig god figur i dag, han kjemper som en løve og er ikke redd for å gå inn i dueller.


    Unggutten Aleksander Bachke modnes raskere og raskere som angrepsvåpen 
                                                (Foto: Alvin Holm)

Hva betyr det for dette unge rekruttlaget å ha han Anders Juliussen bak?
– Det er sikkert veldig bra for oss at vi har en med som er rutinert og som har vært med i dette gamet her lenge, greit å få veiledet oss unggutta.

Er det noen kommende juniorspillere fra denne kampen som banker på døren til a-laget innen kort tid tror du. Jeg la merke til at Per Morten Haugen var tilstede på denne kampen.
– Både Martin Reinholdtsen og Kristoffer Skavås melder seg bra på, de jobber knallhardt i hver eneste kamp. Blir spennende å se om de får prøvd seg etterhvert, man vet aldri, forteller Aleksander Bachke til slutt.