Fjerde uavgjort for kællane


KAMPFAKTA
(hentet fra Moss Dagblad)


MOSS 1


Notodden 1


Pause: 0-0


1. divisjon menn


Kampen ble spilt på Melløs


TILSKUERE: 1.659


MÅL:


0-1: Trond Viggo Toresen (48)


Pasning: Borgar Velta


1-1 Vladan Grujic (56)


Pasning: Tommy Edvardsen


DOMMER:


Morten Høgberg, Manglerud Star.


GULT KORT:


Cheikh Tidiane Lo (69), Sogndal.


MOSS (4-3-3):


Arnold Origi – Tommy Edvardsen, Fabien Vidalon, Daniel Reinoso Herrera, Marius Gjestrumbakken – Bjørnar Johannessen, Vladan Grujic (Lars Øvrebø i 9 min), John Andreas Husøy – Branimir Poljac (Mahmoud El Haj i 22 min), Kenneth Kvalheim, Jon-André Fredriksen (John Muiruri i 14 min).


 


Få lyspunkter i dag
En sur vind under en mørk himmel ga ingen god ramme rundt kampen. Spillet fra kællane lyste heller ikke opp og gikk på nok et poengtap i eget «fort». Fire uavgjort av fem mulige er ikke godt nok for mossinger som vil opp i den gjeveste ligaen. Foran fosser Odd og Start fram med ingen eller få poengtap.


I dag forventet vi mer av kællane. Det ble stillestående og forutsigbart. Lite utfordring for et forsvarsmessig solid telemarkslag. Disiplinerte bortespillere stoppet det meste, selv om de skapte lite foran Arnold Origi. Dermed ble det med de to skåringene i et lite severdig oppgjør for et opprykkshungrig mossepublikum.


For Moss skåret Vladan Grujic etter et sedvanlig lekkert frispark fra Tommy Edvardsen. Moss er ett av få lag som ikke har tapt så langt, og må sies å være lyspunktet etter oppgjøret i dag.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design