Fire kæll med nettkjenning!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Tommy Edvardsen, 0-1

– Jeg fikk ballen etter en presis pasning fra Lars Øvrebø da jeg var på vei innover på banen. Da var det faktisk bare å kline til fra kort hold. Det var forøvrig mitt første spillemål for MFK, ellers er det kun dødballer jeg scorer på, smiler Tommy Edvardsen.

Fabien Vidalon, 0-2

– Jeg headet ballen kontant inn mellom stengene etter en perfekt corner av Tommy, for jeg kom heldigvis høyest opp på det innlegget, forteller vår franskmann Fabien Vidalon.

Gudbrand Ensrud, 2-3

– Det var en tilfeldig scoring hvis jeg kan si det. Den kom på en corner der Fabien stusser til ballen som så treffer meg i ryggen og finner veien inn under tverrligger. Dermed ble det min første scoring i debuten for MFK smiler Gudbrand Ensrud

Andreas Strand, 2-4

– Jeg står jo bare på bakerste stolpe og pirker den inn, for det var de andre gutta som gjorde forarbeidet forut for denne scoringen. Jeg ble også meget imponert over mine lagkamerater i MFK i denne kampen. De gjorde en kjempekamp der ute og hadde ballen mest, og spilte skikkelig bra fotball. Vi var rett og slett det beste laget! Men det var moro å score i debuten for MFK, avslutter en fornøyd Andreas Strand.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design