FINALE på juniorene!!

(MFK-Stabæk 2-1) Så ble det en finale på MFK likevel. Våre meget talentfulle juniorere parkerte for tredje gang i NM et juniorlag med seniorene i eliteserien. Og nå venter Molde i finalen!

Sist gang MFK var i en junior-finale var i 1990. Den gang ble det tap på straffer. Seier ble det i både 1983 og 1984. Så nå hadde det smakt godt med en ny pokal fra NM i premieskapet på Melløs. For A-laget har ikke kommet helt frem til finale siden 1983. Viser juniorene veien med gull i år?
Uansett gjorde gutta jobben i søndagens semifinale mot Stabæk. På hovedmatta med 3-400 tilskuere på plass, gikk gutta på banen med et mål for øyet: Seier og finale.
David Kase sendte kråkene i ledelsen midtveis i omgangen. – Det kom et innlegg som ble stussa videre. Keeper kommer ut og jeg header den inn. Jeg synes vi spilte veldig bra i dag.
Nå venter Molde i finalen.
– Det blir moro det. Jeg har aldri spilt mot de før, men de kom til A-sluttspillet på JET-turneringa, minnes han. – De er nok gode siden de slo suverene NTG, tipper målscoreren.

Matchvinner
Matchvinner ble Jørgen Pettersen, et av våre offensive talent. – Anders Askheim får slått et innlegg fra venstre sida. Jeg kommer inn på bakerste stolpe og får bredsida ballen inn. Stabæk hadde en kjempesjanse mot slutten på en heading, men Per Morten reddet strålende. Kjempeartig å få en finale. Målet vårt var å vinne NM, nå er vi halvveis.

– Stabæk hadde banespillet, men det var vi innstilte på, forteller oppmann Lars Erik Eriksen. – Vi hadde nok de vasseste sjansene og var giftigere enn de totalt sett. Resultatet var greit nok, det. I andre omgangen bølga spillet mer frem og tilbake. Det var nerve i kampen hele tiden. Vi hadde flere avslutninger i tverrliggeren i første omgang.
– Vi får et problem med spillerne våre i og med A-laget spiller hjemme mot Molde samme dag, forteller han.

Kampfakta:
1-0: David Kase (25)
1-1: Andre Muri (45)
2-1: Jørgen Pettersen (82)

Finalegjengen:
Per Morten Kristiansen
Hiep Tran
Magnus Amundsen
Gisle Unum
Pål Anders Stubsveen (Erik Borgen i 45 min)
Lars Ørving Eriksen (Gunnar Østerbrød i 1 min)
Robert Evensen
Magnus Riis (Simen Brenne i 35 min)
Jørgen Pettersen
David Kase
Anders Askheim

NTG Bærum-Molde 0-4
Finalen går etter planen 1. oktober, sannsynligvis i Molde.