FFK-MFK: Steffen scoret igjen!

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Tor Erik Moen: – Kjempeovergang jeg tok vare på!

Kommentar til scoringen?
– Det ble faktisk et brudd nede på vår egen 16 meter, og da kjørte vi en kjempe overgang med tre mot to. «MO» ropte til meg at jeg måtte holde på ballen, men det var så vidt jeg klarte å springe gjennom. Likevel kom jeg meg gjennom alene mot keeper og satte den inn mellom stengene.

Dette var det den sjette seieren over FFK, hva sier du til det?
– Ja det var veldig artig, og jeg har aldri vært med å tape mot dem, forteller den glade trønder til mossfk.no

Steffen Nystrøm: -Likte meg som spiss!

Kommentar til scoringen?
– Jeg blir jeg spilt i gjennom av Gard Kristiansen på midtbanen, da løper forbi forsvarsspillerene, får den med meg på et touch og skyter litt på skrått fra ca 16 meter og i lengste hjørne. Litt heldig at den gikk inn, men jeg traff veldig bra, synes jeg.

Men hvordan var det å spille spiss i dag, da?
– Det var artig, og FFK var litt trege bak, så det passet meg veldig bra.

Er det en posisjon som du kunne tenke deg å spille fast?
– Jeg er jo egentlig flanke-spiller, men det var jo artig å få spille spiss også. Når jeg i tillegg scorer mål så er jo det gøyest av alt, sier MFK’s goalgetter fra Nord-Norge.

John Machethe Muiruri: – Ser frem mot Stabæk-kampen

Kommentar til din første kamp fra start?
– Jeg er fornøyd med å gjøre en bra kamp, men det var jo bare en treningskamp. Likevel; de skal vinnes de, også. Jeg ser nå frem til en viktig topp-kamp mot Stabæk neste onsdag på Nadderud, avslutter en tydelig glad og fornøyd «MO», som briljerte på midtbanen for de gul/sorte mot nettopp FFK.