FFK er i trøbbel !

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Anders Grönhagen så for første gang søndag laget han skal lede i Norges øverste serie. I Østfoldhallen ble han vitne til at eliteserielaget ble kjempet ut av stilen av et Adeccoligalag. Aggressive og tente mossinger sørget for at FFK aldri fikk etablert noe spill av klasse, og angrepsspillet var så tynt at det bør vekke bekymring hos Morgan Andersen. Han hadde da også et heller dystert ansiktsuttrykk på «VIP-tribunen», der han sto sammen med FFKs nye trener.
Og han har grunn til å ha en dyp rynke i pannen.

FFK tapte fortjent, om det går an å si det på den måten. MFK ville mer og var aggressive i presset. Mossingene var langt farligere på sine overganger og dødballer enn FFK, noe som ga uttelling.

Moss sin nyervervede midtstopper, Gudbrand Ensrud, overbeviste sammen med Fabien Vidalon i midtforsvaret. Tar vi med Mahmoud El Haj, nevner vi trolig dem av mossespillerne som ga det mest solide inntrykket. Mahmoud glimtet virkelig til i perioder og viser at han var verdt kontrakten!
Andreas Strand viste måltyveri ut fra læreboka da han punkterte kampen rett før slutt. En FFK-keeper med såpe på hanskene, ble raskt utnyttet av Strand, som banket ballen i mål fra fem meter.

Nei, FFK! Dette var for svak motstand. Vi kan håpe for FFKs del at dette bare var alt for tidlig i sesongen for Tippeligalaget fra Plankebyen. Vi kan bare ønske Anders Grönhagen lykke til. Det vil han trenge!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design