Festaften på Melløs

Før 3 minutter var spilt fikk vi anelsen av at noe stort var på gang. Christer Jensen kom i full fart ned mot cornerflagget, slo et perfekt innlegg som traff Thomas Klaussen på første stolpe. Han headet ballen utagbart i det motsatte hjørnet – 1-0 og full jubel.


Resten av omgangen presset Moss høyt og slapp ikke serielederen til før det stod igjen drøye 10 munutter. Da virket kællane litt slitne, men de kunne likevel gå i garderoben med ledelse.


Og 7 minutter ut i 2. omgang var Thomas Klaussen på plass igjen. Einar Kalsæg slo inn fra høyresiden og Thomas Solvoll glapp det som så ut som en enkel ball. Det utnyttet Klaussen som enkelt kunne bredside inn 2-0.


Og nå var MFK virkelig i støtet. Kun 2 minutter senere headet Fabien Vidalon inn en corner fra Tommy Edvardsen.


Hønefoss fremstod nå som rene statister i en kamp hvor Moss hadde full kontroll. Og John Muiruri gjorde ydmykelsen total snaue 20 minutter før slutt. Han fikk en nydelig stikker fra Fabien og var iskald i duell med duoen Frode Lafton og Thomas Solvoll. En fantastisk flott scoring, og publikum kunne knapt tro det de var vitne til.


Det er sjelden et Mosselag har mottatt mer fortjent og langvarig applaus etter kampslutt. Og timingen kunne vel ikke vært bedre: TV-kamp, serielederen som motstander og festfotball som varmet alle som heier på MFK. Nå bretter vi opp ermene i innspurten på emisjonen og satser på at vi i dag fikk drahjelp opp mot alle som kan bidra til at vi skal fortsette å leve opp til visjonen vår: Å skape entusiasme og stolthet!


KAMPFAKTA

ADECCOLIGAEN 2009
20. serierunde


Moss – Hønefoss 4-0  (1-0)


Sted: Melløs stadion
Tid: 25.08.2009 kl 18.15

Målscorere:
1-0, Thomas Klaussen (2)
2-0, Thomas Klaussen (51)
3-0, Fabien Vidalon (54)
4-0, John Muiruri (71)

Dommer:
Kjetil Hansen, Charlottenlund

Tilskuere:
1623

Gule kort:
Niklas Heia, MFK
Umaru Bangura, HBK

Startellever Moss:
Arnold Origi, Tommy Edvardsen, Lars Martin Engedal, Krister Wemberg, Halvard Simonsen, Einar Kalsæg, Lars Øvrebø, Fabien Vidalon, Christer Jensen, John Muiruri, Thomas Klaussen.

Startellever Hønefoss:
Thomas Solvoll – Benny Olsen (Kjetil Byfuglien 55), Christer Ellefsen, Frode Lafton, Bjørn Dahl – Leo Olsen, Umaru Bangura, Aleksandr Dmitrijev (Tor-Øyvind Hovda 59), Lennart Steffensen – David Hanssen (Fridtjof Seeberg 81), Andreas Tegström