Ferdig for sesongen

Arnold Origi skadet seg som kjent stygt i det ene kneet under en landskamp for Kenya i juni måned i fjor sommer. Han drev lenge på med rehabilitering og alternativ trening – en tålmodighetsprøve av de sjeldne for en god og spenstig keeper.

– Etter å ha vært så lenge skadet som jeg var, er sjansene for å pådra seg nye skader større. Nå fikk jeg dessverre en smell i den ene albuen tidligere i høst, og da får jeg trene meg opp utover vinterens sesongoppkjøring foran 2010-sesongen, forteller Origi videre.

– Jeg drar snart på en lengre ferie til Kenya for å besøke familien. Da skal jeg trene meg tilbake i form under varmere omgivelser før jeg kommer tilbake til Moss og lagkameratene mine.


       Arnold Origi under bortekampen mot HamKam i sommer der vertene vant knepent 1-0
                                                       (Arkivfoto: Alvin Holm)

Alt tyder derfor på at Frode Larsen står mellom stengene i sesongens to siste oppgjør. Reservekeeper blir uansett Arnold selv siden det må være en reserve på benken. Kristian Bjerke som har blomstret denne sesongen på Junior Elite, rekruttlaget og sine aldersbestemte landskamper for Norge er for tiden med landslaget i utlandet. Han er derfor utelukket.

Origi mener også at dagens unge spillerstall har godt av en god treningsvinter med god oppfølgning av trenerteamet for å kunne yte enda mer neste sesong. Jeg satser på at både jeg selv og laget får en opptur med mer stabile resultater neste år, avslutter kenyaneren som har kontrakt ut 2010-sesongen med MFK.