– Feil på feil

Hovedtrener Per Morten Haugen var naturlig nok skuffet etter nedturen mot tabelljumbo Skeid:

– Det var jo selvfølgelig ikke dette som vi hadde planlagt på forhånd. Vi starter imidlertid på den måten som vi ønsket og får en tidlig scoring fra Kalsæg. Men utover i omgangen faller vi i kvalitet på det meste vi gjør, og det ender opp med en redusering i en situasjon hvor vi gjør flere påfølgende feil.

Etter utligningen klarer vi egentlig aldri å komme ordentlig tilbake i kampen igjen, dessverre. Der var jo litt tilfeldig mål Skeid fikk, men uansett så var vi rett og slett alt for dårlige i dag.


Dere undervurderte vel ikke Skeid selv om de allerede er klare for nedrykk til 2. divisjon?

– Nei, det gjorde vi overhodet ikke. Vi har vært med på såpass mange kamper nå at vi vet veldig godt at i denne ligaen så kan alle slå alle. Vi startet kampen sånn som vi skulle, men selve gjennomføringen av oss var rett og slett ikke bra nok. 

Nå er vel håpet ganske fjernt med tanke på en eventuell kvalikplass, og fokuset er vel heller å redde plassen i Adeccoligaen?

– Ja, sånn som tabellsituasjonen er akkurat nå, så er det jo det som er første fokus. Men vi får bare la tabellen ligge og konsentrere oss om neste kamp mot Sarpsborg 08. Det blir et lokaloppgjør som vi vil gjøre alt for å vinne.