– Fantastisk offensiv og underholdende fotball

Vi svarte veldig godt på Holmen-kampen sist helg. Strømsgodset II fikk merke at vi er vanskelig å møte når vi er fokuserte og revansjelystne. I tillegg fikk vi vist at vi kan spille fantastisk offensiv og underholdende fotball foran vårt eget publikum, som vi synes er veldig morsomt.

Som mange sikkert nå vet veldig godt, så har vi snakket mye om å bli bedre. Et utviklingsløp er aldri en rett kurve oppover, innimellom får man en svikt på utviklingsløpet og vi velger å se på Holmen-kampen som en slik svikt.

Derfor er det veldig fint for oss å se at vi kan heve oss igjen, og levere en av årets beste prestasjoner kampen etterpå. Og nå skal vi til Skien for å møte ODDs Juniorlag, og igjen ønsker vi å vise at vi blir bedre. Men hvordan kan vi være bedre etter 7-0? Er det slik at vi da må vinne 8-0?

Nei, mener vi. Men vi kan se på hvordan vi spiller i angrep, i forsvar, i overgangsfasen begge veier og hvordan vi håndterer dødballer. Vi kan se på individuell utvikling, hvordan våre enkeltspillere kan prestere bedre. Det er mange måter å se utvikling på, vi ser på prestasjon og ikke resultat.

Vi møter bunnlaget på tirsdag. En kamp hvor vi er store favoritter, og det skal vi være. Men jobben må gjøres. Vi må prestere, og vi må være fokuserte. Det handler kun om oss selv.

Vi håper å kunne videreføre mye av Strømsgodset-prestasjonen, og håper at vi skal være enda bedre i enkelte faser av kampen. Og en ting kan jeg garantere; når vi presterer opp mot vårt aller beste er vi et bedre lag enn ODD III. Men prestasjonen må gjennomføres, og kampen skal spilles.

Vi sees i Skien!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin