– Fantastisk fremgang

Etter en velfortjent frihelg er det klart for ny kamp.
DFI står på motsatt halvdel på lørdag. Forrige helg hadde spillerne og vi i teamet en velfortjent frihelg etter åtte uker med knallhard trening. Og denne uken har ikke vært noe lettere. Denne uken har blitt brukt til å jobbe med angrepsspill, høyt press og gjennomføring av fysiske tester. For å nevne det først; de fysiske testene viste fantastisk fremgang. Samtlige spillere som har vært friske i oppkjøringen har hatt stor fremgang på kondisjon, og vi som lag har økt kondisjonen betraktelig. Dette er viktig for å kunne spille den fotballen vi ønsker.

Vi har jobbet med det høye presset for å kunne styre kamper i større grad. Vi ønsker å presse høyt i så store perioder som mulig, og hele tiden stresse motstanderen. Når vi har jobbet med det offensive har vi jobbet med bevegelsesmønster, relasjoner og kombinasjonsspill. Dette for å kunne skape mer på den siste 1/3-delen av banen.

 

Nå er det kamp mot DFI, en motstander vi også møter i serien. DFI er alltid et tøft lag å møte, med god trener og mange gode enkeltspillere. Men vi skal ut å spille vår fotball så godt som mulig, uansett motstander. Vi gleder oss.

 

La hjertet slå…

 

Med sportslig hilsen

Ole Martin