Fagernes ble matchvinner mot Bryne

Fagernes ble matchvinner mot Bryne

(Bryne-Moss FK 0-1) Det ble en fantastisk kveld for MFK på Jæren, hvor unggutten Magnus Fagernes ble matchvinner med sin scoring. Nå har MFK totalt 30 poeng i 2. divisjon og har dermed tangert fjorårets poengfangst allerede fem serierunder før slutt.

Det ble en jevnspilt kamp mellom Bryne og MFK, hvor det var sistnevnte som produserte mest. Gjestene fra Moss lå i tillegg veldig godt defensivt og viste enorm vilje i duellene. Magnus Fagernes sin scoring på tampen av 1. omgang ble kampens eneste og gultrøyene tok med seg tre poeng hjem.

Men de kom på ingen måte gratis. Det understreker kampens eneste målscorer.

– Det ble en vanskelig match hvor begge lag var veldig tente. Jeg føler at vi prøvde å spille og fikk det bra til, til tider. Dette var en lagseier hvor alle gutta ga hundre prosent fra start til slutt, forteller Fagernes.

Å bli matchvinner synes han selvfølgelig var stas. Magnus Fagernes holder fortsatt junioralder, noe som gjør det ekstra moro.

– Det er alltid deilig å bli matchvinner, men jeg må jo også kreditere Henrik Stokkebø for et fantastisk forarbeid og pasning, skryter unggutten.

Se tabellen her.

Tangerte poengsummen

Det er alltid morsomt å bli bedre, det er jo alltid et mål i fotballsammenheng. Det som da er gøy å tenke på er at A-laget tok 30 poeng totalt i fjor og den poengsummen har MFK nå allerede fem serierunder før sesongslutt.

Det sier litt om utviklingen og vi gleder oss allerede til neste kamp som er hjemme mot Byåsen til lørdag. Da håper vi på mange mennesker på tribunen og en skikkelig fotballfest. Kampstart er klokken 15:00.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design