Fabian sikret seier mot FFK II

Konica Minolta Ligaen/1. runde

3. divisjon: MFK II – FFK II 1-0  (0-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 28.03.2010

Kl: 14.00

Målscorer:
1-0, Fabian Stensrud. (92)

Startellever Moss II:
Kevin Duve, Tuncay Øcelan, Morten Aarseth, Andreas Kjærnes (K), Shahrukh Kahn, Anders Bjørkmann, Robin Malnes, Fabian Stensrud, Emil Totland, Marius Alexandersen, Leon Dokland (Alban Ramadani 15′)


Moss FK og FFK startet søndag den superspennende sesongen i 3. div, og Fabian Stensrud sørget for at alle poengene ble igjen i Moss.


                                                     Leon Dokland i aksjon

Begge lag stilte til denne kampen rene juniorlag, bortsett fra FFK-keeper Jon Masalin. Kampen bølget hele kampen frem og tilbake, men hjemmelaget hadde de fleste store sjansene.
Sett ut ifra sjanser var det fullt fortjent at hjemmelaget stakk av med alle poengene i en avdeling hvor nesten halvparten av lagene rykker ned.


                                     Anders Bjørkmann følger ballen med falkeblikk

Scoringen kom to minutter før slutt på en dødball like utenfor kanten av 16-meteren. Tidligere FFK-spiller Marius Alexandersen slo en perfekt serv, og Fabian Stensrud gjorde et helhjertet løp inn i boksen, og stanget ballen utagbart i mål bak den finske FFK-keeperen.


       Fabian Stensrud scoret kampens eneste mål og sørget for 3 poeng til mossekråkene

Denne kampen skulle egentlig vært avgjort mye før hvor vi ihvertfall burde satt en eller to av de store sjansene som blant annet Marius Alexandersen og Emil Totland avsluttet.


                                  Robin Malnes i nærkontakt med en Glommespiller

Det var godt å se guttene reise seg etter den miserable bortekampen mot LSK i interkretsserien torsdag kveld. Mot FFK satt både struktur og balanse på en god måte.
I tillegg når vi også får til å spille fotball på den måten vi ønsker gjennom midtbanen gjør at vi satt igjen med et smil om munnen i garderoben etter kampen. 
Alle foto: Alvin Holm

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design